Kult X

JEDNOTLIVÉ SÉRIE AKT X
1. | 2. | 3. | 4. | 5. | 6. | 7. | 8. | 9. | 10. | 11.

Navštivte web zasvěcený agentu Doggettovi

Na vynikajících a stále aktualizovaných fandovských stránkách danadoggett.com můžete najít mnoho zajímavého materiálu, týkajícího se Roberta Patricka. Abychom byli přesní, tak web se primárně zaměřuje na postavu Johna Doggetta, kterou Patrick ztvárňoval v osmé a deváté sérii Akt X. Nechybí Doggettova detailní biografie, ale ani informace o jeho manželce, synovi, přátelích a vztazích. Připomenout si můžete také fakta, která jsme se o Doggettovi dozvěděli v jednotlivých dílech. Na webu najdete i Doggettovy hlášky a informace o tom, co má a nemá rád. Autorka webu pochopitelně navíc žádá návštěvníky, aby se ozvali Franku Spotnitzovi s tím, že chtějí mít Doggetta ve třetím filmu. Tito fanoušci však mohou už pomalu slavit, Doggett (i Reyesová) byli do případného třetího (tentokrát mytologického) celovečerního filmu Akta X již několikrát neoficiálně potvrzeni.

doggett_ve_tretim_filmu_danadoggett.jpg

Druhá podstatná část webu je pochopitelně věnována obrázkům, ať už vlastní fandovské tvorbě nebo oficiálním promo fotkám. Určitě si nenechte ujít příležitost navštívit Doggettův dům, přičemž tak můžete učinit formou detailních popisků i obrazového materiálu. Můžete si také prohlédnout stovky HQ obrázků ze scén, ve kterých Robert Patrick vystupoval. Níže vám nabízím malou ochutnávku, Doggettovy fanynky by však už teď měly upalovat na web.

doggett_danadoggett_1.jpg doggett_danadoggett_2.jpg doggett_danadoggett_3.jpg doggett_danadoggett_4.jpg doggett_danadoggett_5.jpg doggett_danadoggett_6.jpg doggett_danadoggett_7.jpg doggett_danadoggett_8.jpg doggett_danadoggett_9.jpg doggett_danadoggett_10.jpg doggett_danadoggett_11.jpg doggett_danadoggett_12.jpg doggett_danadoggett_13.jpg doggett_danadoggett_14.jpg doggett_danadoggett_15.jpg

Tento článek byl zveřejněn 30.4.2009 v 15:00 v kategorii Fotky, Obrázky postav, Robert Patrick.

Komentáře: 4

  1. bella-donna napsal(a) 30.4.2009 v 16:40

    No sláva! Konečně zase něco nového o ušatém střapatém Doggettovi:DD Už jsem se bála, že tato postava zmizí v propadlišti dějin. Díky moc za super tip na tyhlety stránky!!!

  2. kultx napsal(a) 30.4.2009 v 16:47

    bella-donna: Jj, rádo se stalo. Je to opravdu skvěle odvedená práce… Já si užil hlavně Doggettův domek ;)

  3. maria napsal(a) 30.4.2009 v 16:55

    Thanks for all the Doggett pics, I liked him very very much!

  4. Lea napsal(a) 18.5.2009 v 21:22

    Já nějak svého hrdinu 30.4. zaspala. To mě fakt mrzí a to hodně. Nejde mi rozkliknout, ani jeden odkaz. Je problém jen u mě, nebo všude. Ani na ten web, se nejde dostat. Díky předem za radu.
    bella-donna, ušatej, střapatej Dogget. Tak to mi mluvíš z duše. Pěkné přirovnání.

Řekněte nám svůj názor!