Kult X

JEDNOTLIVÉ SÉRIE AKT X
1. | 2. | 3. | 4. | 5. | 6. | 7. | 8. | 9. | 10. | 11.

Franka Spotnitze těší vyjádření šéfa FOX k třetímu filmu

Frank Spotnitz, producent a scénárista druhého celovečerního filmu, se na svém blogu biglight.com vyjádřil k rozhovoru, který před několika dny vyšel na serveru IESB. Tom Rothman, jeden z šéfů společnosti FOX, v něm krom jiného pronesl, že vznik případného třetího filmu Akta X záleží pouze na rozhodnutí Chrise Cartera, Davida Duchovnyho a Gillian Andersonové (čtěte FOX: Osud třetího filmu závisí na Carterovi a spol.). Frank napsal, že ho Rothmanovo kladné vyjádření povzbudilo, stejně jako všechny fanoušky seriálu. Dlouholetý producent Akt X a spoluautor většiny mytologických epizod také předpokládá, že jakékoliv další rozhodnutí, týkající se třetího filmu, učiní studio až po vydání filmu druhého na DVD, tedy v prosinci 2008. Přislíbil ale, že cokoliv, co zjistí do té doby, dá fanouškům vědět prostřednictvím svého blogu. Co říkáte, byl by to krásný vánoční dárek, kdybychom se v prosinci dozvěděli, že natáčení trojky proběhne už v roce 2009, že?

chrisi_franku_chceme_treti_film_small.jpg

Tento článek byl zveřejněn 18.10.2008 v 2:31 v kategorii Akta X film 3.

Komentáře: 5

  1. yscully napsal(a) 18.10.2008 v 10:49

    Tyjo, teď jsem si všimla, že Chris vypadá nějak starší… Třeba je to jenom na téhle fotce.

  2. Nemi napsal(a) 18.10.2008 v 14:05

    Povzbudive a mam radost, jen me trochu mrzi, ze to bude (pokud bude) mytologie, protoze z Akt X mam mimozemstany paradoxne nejmene rad a jsou pro me jen nutne zlo pri prokousavani se k samostatne stojicim epizodam. Sedi muzicci mi vzdycky prisli jako dost levnej namet pro cokoliv. V tomhle mi druhy film udelal velkou radost. (Btw, nepripada vam take na te fotce, jako by Spotnitz hladil Cartera po zadku? Dost nestastna pozice pro foceni od obou :) )

  3. luca napsal(a) 18.10.2008 v 20:02

    Mytologie je snad pro celý seriál zásadní, ne? Já jsem naopak všemi deseti pro, aby se k ní vrátili. Obyčejných „detektivek“ je jako hub po dešti. A kdyby se tak mohl vrátit můj nejoblíbenější záporák Kuřák, to bych byla v sedmém nebi. Ten chlap mi vážně chybí!

    A žádné hlazení po zadku teda nevidím. :-))

  4. nabaa napsal(a) 18.10.2008 v 21:22

    Já mám taky radši standalony, ale jak vidno, filmová podoba je lepší, když se jedná o mytologii. Bude to tím, že mytologické příběhy bývají komplikovanější a téma se pěkně rozloží do celého filmu. I epizody měly téměř vždy minimálně dvě části. Takže bych taky upřednostnila v rámci třetího filmu mytologickou tématiku. :-)

    A hlazení po zadku taky nevidím. I když kdo ví kde ty ruce mají. Taky bychom se mohli přít, co dělá Chris tou pravačkou. :-)

  5. Francesca napsal(a) 18.10.2008 v 22:03

    I was there that day! Frank and Chris were just GREAT! I love them! :D

Řekněte nám svůj názor!