Moderátor: Luki
nabaa píše:Závěr Existence byl samozřejmě úžasný, sladkobolný a dlouho očekávaný, nicméně na mě nejvíc zapůsobil finiš This is not happening. Gillian tam byla věrohodnější než věrohodná a to zoufalství z obrazovky přímo čišelo (ovšem jedině v originále).
Luki píše:nabaa píše:Závěr Existence byl samozřejmě úžasný, sladkobolný a dlouho očekávaný, nicméně na mě nejvíc zapůsobil finiš This is not happening. Gillian tam byla věrohodnější než věrohodná a to zoufalství z obrazovky přímo čišelo (ovšem jedině v originále).
Souhlasím.. nechápal jsem na co si stěžujete a jak může být dabing až TAK špatný, tak jsem si to pustil na DVD s dabingem a v okamžiku kdy pronesla "A sakra" jsem to stopnul .
nabaa píše:Luki píše:nabaa píše:Závěr Existence byl samozřejmě úžasný, sladkobolný a dlouho očekávaný, nicméně na mě nejvíc zapůsobil finiš This is not happening. Gillian tam byla věrohodnější než věrohodná a to zoufalství z obrazovky přímo čišelo (ovšem jedině v originále).
Souhlasím.. nechápal jsem na co si stěžujete a jak může být dabing až TAK špatný, tak jsem si to pustil na DVD s dabingem a v okamžiku kdy pronesla "A sakra" jsem to stopnul .
No to byla taky děsná hláška. Vyznělo to spíš žertovně, jak z nějakýho animáče, a úplně to zničilo celou atmosféru. A ani scéna Scullyové se Skinnerem nedisponuje úplně ideálním dabingem. Takže TINH jedině origoš.
pitrysek píše:Epizoda This is not Happening mě dostala, jak tam našli Muldera ležet mrtvýho, tak jsem se rozbrečela žádná jiná epizoda mě nerozbrečela
nabaa píše:pitrysek píše:Epizoda This is not Happening mě dostala, jak tam našli Muldera ležet mrtvýho, tak jsem se rozbrečela žádná jiná epizoda mě nerozbrečela
Hrozně moc jsem se chtěla u TINH rozbrečet,ale byla jsem tak vypleskaná,že to nešlo,tak jsem se rozbrečela až na začátku DeadAlive.
peta111 píše:Tak hlasovala jsem pro Existence, ale celkově můžu říct, že výběr je hrozně těžký. Osmička je vynikající série a s tím i ty konce epizod. TINH nemá v originále chybu, Alone je dojemná, stejně jako DeadAlive. A ještě nemnluvíme o některých z devítky!
Angelitos píše:Já hlasuji pro Per Manum. Existence pro mne byla jaxi neuvěřitelná. Nemohla jsem tomu úplně uvěřit, naopak v Per Manum to bylo takové více Muldrovsko/Scullyovské /nevím, jeslti mi rozumíte:D/. Hlavně se mi líbila Muldyho hláška nakonci .
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník