vcera som jednym hltom stihla 4 prve epky z 8 serie a jedine co sa da na to povedat...ze huste...
...hudba tak na online pozeranych serialoch dakedy ani nerozumiem co vravia ale aj tak ma to totalne zobralo... tomu vravim obrat... prve co som si uvedomila...bolo ze vav na co si bol clovek schopny zvyknut pocas 7 serie teda pre mna ozaj nebola zla ale nemohla som sa zbavit pocitu ze v tom daco chyba...a to je presne to co 8 zase ma a v plnej sile...aj ked samozrejme ze uz reqiem to nastartoval... kricek marita skiner mulder strelci a scully..normalne clovek prestava dychat...
muldy mi zacal chybat uz ked ho uniesli ale jednoducho to tak malo byt... Doggett uzasny ...nemozem uz viac pisat lebo to este stale rozdychavam... no a prve samostatne epky... husta Scully
normalne mi toho Doggetta o ktorom nic neviem len to ze nieje zaporak bolo na chvilku aj luto ... vsetko samo v dobrom...jednoducho uzasne ... ak je tu privela superlativov sorry som este mimo...ked to stravim napisem nieco k veci aj ...mozno...
...no a inak ta schiza na ktoru nastartovala scully tak plne ze cool... a ta jej viera v paranormalne javy...ta sa vlaste prejavila uz aj davnejsie teda ja som vzdy vnimala ze ked je scully bez muldera tak je pre nu situacia hned ina ...vid vrazdiaca babika ... nikdy nezabudnem ako ju bez rozmyslania svihla do mikrovnlky... ale pocut ju hovorit o mimozemstanoch ...hehe ale stale ma aj tu svoju stranku...jednoducho schiza ...parada
doggett normalne nestihal
paci sa mi ako ma fotku a hned ma teoriu ...sialenu ale ma
...nakopla mulderov modul vo svojej hlave.. hehe
oki nejdem sa tu rozplivat nad niecim co nepatri do tejto temi...
ak si toto zachova takuto uroven do konca tak to radim medzi naj serie...