Baku05 píše:Těžké rozhodování... ale nakonec bodík pro Alone. Vzájemné pošťuchování M a S u mě prostě vede Existence je ovšem hned v těsném závěsu
Souhlas . I když ALone beru hlavně kvůli Doggetta a nikoliv MaS .
Moderátor: Luki
Baku05 píše:Těžké rozhodování... ale nakonec bodík pro Alone. Vzájemné pošťuchování M a S u mě prostě vede Existence je ovšem hned v těsném závěsu
Luki píše:Baku05 píše:Těžké rozhodování... ale nakonec bodík pro Alone. Vzájemné pošťuchování M a S u mě prostě vede Existence je ovšem hned v těsném závěsu
Baku05 píše:Luki píše:Baku05 píše:Těžké rozhodování... ale nakonec bodík pro Alone. Vzájemné pošťuchování M a S u mě prostě vede Existence je ovšem hned v těsném závěsu
A to je právě na Aktech to úžasný, že si každý vybere, co se mu líbí a pak vychvalují stejný díl, i když každý myslí něco jiného
terentule píše:Angelitos píše:Já hlasuji pro Per Manum. Existence pro mne byla jaxi neuvěřitelná. Nemohla jsem tomu úplně uvěřit, naopak v Per Manum to bylo takové více Muldrovsko/Scullyovské /nevím, jeslti mi rozumíte:D/. Hlavně se mi líbila Muldyho hláška nakonci .
Jo, Per Manum je u mě těsně v závěsu za Existence . Ten konec s Muldyho hláškou je nádherný.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků