Moderátor: Luki
Xeninka píše:Začátek a konec krásné, žárlivost Muldera na donašeče pizzy a vůbec celý jejich rozhovor... Pravdou je, že příběh je sice dobrý, ale jakožto shipper jsem přeci jen v těchto epizodách zaměřena na scény M&S a musela jsem se skoro smát při té scéně v nemocnici. Taková pěkná scéna jak Muldy ošmakává bříško a Scully to zazdí tím jejím typickým kde jsi byl... To jsem skoro z kůže vyletěla podobně jako v poslední epce...
detillo píše:Xeninka píše:Začátek a konec krásné, žárlivost Muldera na donašeče pizzy a vůbec celý jejich rozhovor... Pravdou je, že příběh je sice dobrý, ale jakožto shipper jsem přeci jen v těchto epizodách zaměřena na scény M&S a musela jsem se skoro smát při té scéně v nemocnici. Taková pěkná scéna jak Muldy ošmakává bříško a Scully to zazdí tím jejím typickým kde jsi byl... To jsem skoro z kůže vyletěla podobně jako v poslední epce...
Souhlasím, z 8.série je tahle epizoda jedna z mých nejoblíbenějších, nejen kvůli shipper scénám, ale taky zapojení Doggeta mi tady nevadí tolik jako když se objevil poprvý. I tak ho furt nějak nemusím, ke Scully mi prostě sedne Mulder a konec, třeba to jak za ní chodil do nemocnice Dogget se mi zdálo hrozně divný a líbilo se mi, jak ho tam jednou načapal Mulder a hned ho vyvedl z pokoje ven a postavil se před dveře jako ochranka Taky se mi tahle epka líbí proto, že nás i přes Scullyino těhotenství tak nějak vrací do starých dobrých časů předchozích sérií Což se v osmičce moc nevidí.
detillo píše:To se podobá, to je pravda, ale já zastávám názor, že Akta X jsou natolik spojená se Scully A MULDEREM, že mi duo Scully-Dogget prostě a jednoduše nesedne a celkově to pro mě nemá už to pravý kouzlo Někde jsem tu četla názor, že "návrat" Muldera v polovině osmičky dost podstatně zpomalil krásně našlápnutou sérii,u mě to bylo právě naopak: teprve od chvíle, kdy se zase objevil,mě začaly Akta správně brát - a to navzdory tomu, že Scully už se díky pokročilému těhotenství honby za pravdou účastnila jen v laborce nebo vůbec...
Xeninka píše:Souhlasím, z 8.série je tahle epizoda jedna z mých nejoblíbenějších, nejen kvůli shipper scénám, ale taky zapojení Doggeta mi tady nevadí tolik jako když se objevil poprvý. I tak ho furt nějak nemusím, ke Scully mi prostě sedne Mulder a konec, třeba to jak za ní chodil do nemocnice Dogget se mi zdálo hrozně divný a líbilo se mi, jak ho tam jednou načapal Mulder a hned ho vyvedl z pokoje ven a postavil se před dveře jako ochranka Taky se mi tahle epka líbí proto, že nás i přes Scullyino těhotenství tak nějak vrací do starých dobrých časů předchozích sérií Což se v osmičce moc nevidí.
Petraela_x píše:
T Mám pocit, že Mulder si nechce priznať že v Scullyovej tehotenstve mal prsty on... teda nie prsty ale niečo iné samozrejme, Akoby nevedel čo má to Scullyvoej brucho znamenať...
KayTee píše:Petraela_x píše:
T Mám pocit, že Mulder si nechce priznať že v Scullyovej tehotenstve mal prsty on... teda nie prsty ale niečo iné samozrejme, Akoby nevedel čo má to Scullyvoej brucho znamenať...
Huááááááááááá hahaha
Jo a Doggettovy city ke Scully jsem taky ze začátku podezřívavě zkoumala, ale když se objevila Monica, tak to bylo jasný Není potřeba se bát
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník