hmmm...no cím zacat...úzasný diel sa musí uznat emócie prekypujú..aj ked zaciatocná mitológia ma berie trochu viac,....ale nie o moc..skrátka som uchvatená..
...hmmm...casová postupnost... to pokaslali
...hold strasná chyba uz som to rzpísala v Gift nejdem to tu opakovat...len tým barbarsky zrusili celú radost z fantazírovania ... teda aspon mne.. ze kedy sa tie pohlady do minulosti odohrali...skrátka mierne mi to ostalo jedno (obrazne povedané - jasné ze mi to jedno nieje) ked som zistila ze scully normálne dietatko nosila 12 mesiacov...teda ale ak nechcem tú dobu natahovat na viac ako 12 mesiacov predpokladám ze to bolo tesne pred requiem, hlavne koli tomu ze je jasné ze Scully verí tomu ze sa to nakoniec podarilo...a ze otehotnela tým invitro..ci co to podstúpila.. takze tak...
,...ja si hold nemyslím ze sa to podarilo lebo keby sa toto Parentimu podarí myslím ze William by mal krásne velké cierne ocká (rozmer ocí cca 7 na 5 cm ...hehe)...
...takze urcite nie...a nie len ze by nebol Muldyho ale ani Scully
... no a tiez si vetu "neprestávaj verit na zázraky" vysvetlujem dokonale shippersky ... jednoducho mno...ked chces vyhrat v sportke a verís na zázrak tak si ju musís minimálne podat
takze je jasné ze muldy v tom prsty má (teda nie prsty ..hehe)
zároven moju teóriu podporuje fakt ze nebolo cielom pokusov zobrat Scully vsetky vajícka a tak docielit jej neplodnost...ale len zobrat jej vajícka aby mohli robit pokusy...teda je jasné ze nejaké jej asi preca len nechali - stastnou náhodou...aj ked viem ze sa to niekde spomína ze jej zobrali vsetky..ale to je len co niekto povedal...to sa neráta
...
..hold vzdy ma nastve ze Scully nemá doverihodných známich (vzdy ju dakto natiera klamstvami) narozdiel od muldyho a tak verím skorej tomu ze tie vajícka co muldy zobral boli ozaj nanic...
....a s tými vajíckami to rozdýchavam uz od 4 série lebo mi stále nieje jasné ako jedna zena...a navyse doktorka nezistí ze nemá vajícka... myslím ze by sa to na nej ocividne zdravotne prejavilo...ci ?? - no co som starý fanúsik Dr. Qweenovej (len si uz nepametám ako sa to píse...ale moja gramatika je desná takze mi odpustite...):D