Ale zase se mi líbí, že jsou zde vypsaní všichni herci, kteří se v seriálu objeví víckrát, jenom v jiných rolích.. a taky je z každého dílu vypsána nejlepší hláška a vystřižené scény.
A co vy? Četli jste někdo už tuto knížku? Co na ni říkáte

Moderátor: KayTee
Luki píše:Ta knížka je trapná a zpousta těch "chyb" ani nejsou chyby a dokonce je většina znich zodpvězena v seriálu
KayTee píše:Luki píše:Ta knížka je trapná a zpousta těch "chyb" ani nejsou chyby a dokonce je většina znich zodpvězena v seriálu
No právě.. já to četla cestou v metru a dost jsem se u toho smálaHlavně to měl půjčené už taky nějaký věrný fanoušek a tužkou tam dopisoval poznámky typu: To teda rozhodně ano, ty negramoto .. apod
KayTee píše:Luki píše:Ta knížka je trapná a zpousta těch "chyb" ani nejsou chyby a dokonce je většina znich zodpvězena v seriálu
No právě.. já to četla cestou v metru a dost jsem se u toho smálaHlavně to měl půjčené už taky nějaký věrný fanoušek a tužkou tam dopisoval poznámky typu: To teda rozhodně ano, ty negramoto .. apod
KayTee píše:Jojo..chodím do ústřední knihovnyTaky se docela bavím. Neříkám, že některé věci nejsou zajímavé, ale většinou je to těžce přehnané a nepochopené. Autor se asi opravdu hodně inspiroval na fórech a do knihy se dostaly i totální stupidity
![]()
Jinak jsem v knize našla dvě mailové adresy X-philů, tak jsem jim napsala, ať přijdou sem na fórum.
KayTee píše:Jojo..chodím do ústřední knihovnyTaky se docela bavím. Neříkám, že některé věci nejsou zajímavé, ale většinou je to těžce přehnané a nepochopené. Autor se asi opravdu hodně inspiroval na fórech a do knihy se dostaly i totální stupidity
![]()
Jinak jsem v knize našla dvě mailové adresy X-philů, tak jsem jim napsala, ať přijdou sem na fórum.
haci píše:KayTee píše:Jojo..chodím do ústřední knihovnyTaky se docela bavím. Neříkám, že některé věci nejsou zajímavé, ale většinou je to těžce přehnané a nepochopené. Autor se asi opravdu hodně inspiroval na fórech a do knihy se dostaly i totální stupidity
![]()
Tam byly adresy X-philů z ČR nebo SR? (tedy dedukuji, protože američan by určitě z našeho fóra moc nadšený nebyl)To je tam přidali při překladu?
terentule píše:haci píše:KayTee píše:Jojo..chodím do ústřední knihovnyTaky se docela bavím. Neříkám, že některé věci nejsou zajímavé, ale většinou je to těžce přehnané a nepochopené. Autor se asi opravdu hodně inspiroval na fórech a do knihy se dostaly i totální stupidity
![]()
Tam byly adresy X-philů z ČR nebo SR? (tedy dedukuji, protože američan by určitě z našeho fóra moc nadšený nebyl)To je tam přidali při překladu?
Ne, byly tam jen dopsané tužkou. X-phile hledá x-phila
XGirl píše:Některé věci z té knihy jsou docela dobré - různé seznamy jako třeba kdy a kolikrát se objevili příbuzní agentů, kdy se oba ocitli v ohrožení života, nebo kolik mrtvých se během těch prvních tří sérií objeví. Pár nelogičností se mu opravdu vypíchnout podařilo, ale těch si zpravidla všimne každej trochu pozornější fanoušek:-)
![]()
Angelitos píše:
tak to je luxusní taky tam chci chodit...nechavala bych tam vzkazy v akťackych knížkách![]()
KayTee píše:Angelitos píše:
tak to je luxusní taky tam chci chodit...nechavala bych tam vzkazy v akťackych knížkách![]()
A co ti v tom brání?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků