Jediný, co nechápu je vztah Monica vs. Follmer ... bleeee, to se mi vždycky zvedá kufr, když je vidím spolu.

Moderátor: XGirl
kimberly píše:Tento vzťah má toho do seba strašne veľa. Úprimne ma veľmi bavilo sledovať, ako sa vyvíja, ako napreduje...Myslím si, že medzi nimi niečo bolo už v minulosti, zvláštne na seba pozerajú, vrhajú na seba veľavýznamné pohľady...Ale majú sa radi natoľko, že sa boja robiť kroky navyše, ktoré by možno mohli byť chybnými krokmi. Svoju lásku si prejavujú činmi.
KayTee píše:kimberly píše:Tento vzťah má toho do seba strašne veľa. Úprimne ma veľmi bavilo sledovať, ako sa vyvíja, ako napreduje...Myslím si, že medzi nimi niečo bolo už v minulosti, zvláštne na seba pozerajú, vrhajú na seba veľavýznamné pohľady...Ale majú sa radi natoľko, že sa boja robiť kroky navyše, ktoré by možno mohli byť chybnými krokmi. Svoju lásku si prejavujú činmi.
Já nemám pocit, že by mezi nimi v minulosti něco bylo. To by se k sobě chovali trochu jinak. Takhle je to takový ten silný, ale nepřiznaný cit..
Lea píše:Tak to je fajn, že někdo další(včetně mě), fandí této dvojici.![]()
![]()
Abych řekla po pravdě, začala jsem místo od první serie, koukat od 7. Tak že 8-9, mi přirostla víc k srdci. I když jsem pak sjela serie všechny, hned po sobě, byl to pořád Doggett, který si ve mě na poprvé vybojoval místečko. Musím uznat, na to že John přišel až na poslední dvě serie, zabydlel se velice rychle. Monika je fajn. Kamarádská, obětavá a hlavně nebojácná.
Patří k sobě, hrajou si do notyJen škoda, že je osud nesvedl dohromady. Přála jsem si, aby uvedli i tuto dvojku v druhém celovečerním filmu, ale nestalo se tak. Škoda. Není fér, že je takhle vystrčily ze hry. Vždy´t oba byli v posledních dílech, hlavní hrdinové
![]()
Jinač Audrey Pauley, John Doe a Via Negativa patří mezi mé oblíbené a nejvíc skouknuté díly.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník