Moje teorie ohledně obsahu filmu? Nedávno jsem se koukala na E/E, a zaujala mě jedna scéna u Skindy v kanclu, kdy Krycek vysvětluje, co je vlastně Will zač - lidštější než člověk. Je tedy Bohem? Bohem, myslím jako příměr k supersoldier, že mohl vést odpor, stát se vůdcem zachránit lidstvo. V případě, že by padl do rukou emzákům, bylo by lidstvo ztraceno. A odrazím se od výše zmíněného. CC a FS se zmínili, že film bude s náboženskou tématikou. Moje teorie je, že se na scéně objeví chlapec(což se taky zatím zřejmě potvrdilo

), ve stejném nebo přibližném věku jako by byl Will, se zvláštními schopnostmi, ,,božími", proto střet mezi dobrem(hodný kněz, který bude chtít chlapce ochránit) a zlem(zlý kněz, který bude chtít chlapce zneužít, tedy jeho schopnosti). Scully se bude distancovat - jednak proto, že to v ní vyvolá silné emoce(Will=chlapec) a jednak se bude bát té možnosti, co když je chlapec opravdu ,,Bohem"? Mulder se jako obvykle pustí do vyšetřování, bude pátrat po pravdě, ať je jákakoli.....Po nějaké době ovšem zjistí, že na to sám nestačí....

BTW připomeňme si epizodu Zjevení ze 3.série, tam byl námět podobný. Skutečně si myslím, že to bude inklinovat tímto směrem. A že uvidíme film, který, kdybychom pozorně sledovali XF, vlastně už známe.....možná

THE TRUTH IS OUT THERE!!!!!!!!!!!!!!!!