Moderátor: xloverin

XGirl píše:Nemůžu si pomoct, já si od začátku myslím, že je FBI požádá o pomoc s nějakým zamotaným případem pro Akta X. Coby experty s mnohaletou zkušeností, jako nezávislé poradce. A jen tak bokem řekne Mulderovi třeba Skinner, že když se jim to podaří vyřešit, budou se moci vrátit do FBI a Mulderovy hříchy se smetou ze stolu. Scully bude pochopitelně proti, ale Mulder se rozhodne že do toho půjde - přece jen by asi rád očistil svoje jméno a získal Akta X zpátky, ne? Co se stane dál je otázka, třeba se Muldy opravdu (zase) někam ztratí a Scully se bude muset k týmu přidat a zachránit mu (už zase) zadek

XGirl píše:Nemůžu si pomoct, já si od začátku myslím, že je FBI požádá o pomoc s nějakým zamotaným případem pro Akta X. Coby experty s mnohaletou zkušeností, jako nezávislé poradce. A jen tak bokem řekne Mulderovi třeba Skinner, že když se jim to podaří vyřešit, budou se moci vrátit do FBI a Mulderovy hříchy se smetou ze stolu. Scully bude pochopitelně proti, ale Mulder se rozhodne že do toho půjde - přece jen by asi rád očistil svoje jméno a získal Akta X zpátky, ne? Co se stane dál je otázka, třeba se Muldy opravdu (zase) někam ztratí a Scully se bude muset k týmu přidat a zachránit mu (už zase) zadek

admin píše:XGirl píše:Nemůžu si pomoct, já si od začátku myslím, že je FBI požádá o pomoc s nějakým zamotaným případem pro Akta X. Coby experty s mnohaletou zkušeností, jako nezávislé poradce. A jen tak bokem řekne Mulderovi třeba Skinner, že když se jim to podaří vyřešit, budou se moci vrátit do FBI a Mulderovy hříchy se smetou ze stolu. Scully bude pochopitelně proti, ale Mulder se rozhodne že do toho půjde - přece jen by asi rád očistil svoje jméno a získal Akta X zpátky, ne? Co se stane dál je otázka, třeba se Muldy opravdu (zase) někam ztratí a Scully se bude muset k týmu přidat a zachránit mu (už zase) zadek
Tohle by se mi docela líbilo... A celý druhý film by mohl skončit např. v okamžiku, kdy Mulder opět zasedne za stůl ve své pracovně, nebo znovu vylepí svůj 'I Want to Believe' plakát...

MrSmith píše:Rovnaky nazor. Ruky prec od FBI!To by vobec nebolo ono keby sa po tom vsetkom mohli zase vratit.

XGirl píše:No jo, jenže jak to pak vysvětlí ve filmu pro lidi, co devítku neviděli (např. 99 % obyvatel ČR), že už agenti u FBI nejsou? Jsem na to zvědavá, jak se jim to všechno podaří, i když on si s tím Chris určitě poradí na výbornou.
mona lisa píše:na nejakom zahranicnom fore som citala. ze na zaciatku filmu bude rolovanie s textom, ako bolo v Star Wars.A tam by malo byt vysvetlenie pre novych divakov. Ale ja dufam, ze to je iba zart
Xeninka píše:mona lisa píše:na nejakom zahranicnom fore som citala. ze na zaciatku filmu bude rolovanie s textom, ako bolo v Star Wars.A tam by malo byt vysvetlenie pre novych divakov. Ale ja dufam, ze to je iba zart
Také jsem to někde četla, ale jenom jsem nad tím mávla rukou (raději) a nechala to plavat a vůbec to nepřipouštim že by to takhle vyřešili...
Co se týká poslední sezóny a toho že nebyla u nás - to asi nikoho nezajímá, obzvláště ne tvůrce, zda někde viděli všechno či polovinu... Prostě to točí v návaznosti na to, co bylo předtím...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník