Naopak, Mulder dost jednoznacne ukazal, ako ju ma rad - vid. Talitha Cumi, Herenvolk, Clossure...
Podla mna ona je ta osoba, ktora mu v zivote najviac ublizila. Nie cudzi ludia ako Fajciar, konzrocium, mimozemstania... ale jeho vlastna matka
Moderátor: MrSmith
MrSmith píše:Len sa chcem spytat. Konzorcium? To kde im tak vraveli?

mona lisa píše:Ci si myslite o nej? Zalezalo jej na synovi? Mam na mysli skutocnost, ze ho odpisala z nemocnice a poskytla pre experimenty Fajciarovi. Ako to moze matka urobit![]()
A ze spachala sebevrazdu a nechala syna z nezodpovedanymi otazkami. Mam totiz dojem, ze mu nikdy neprezradila, kto je jeho otec. Ani o ulohe jeho otca a konzorcia.
Naopak, Mulder dost jednoznacne ukazal, ako ju ma rad - vid. Talitha Cumi, Herenvolk, Clossure...
Podla mna ona je ta osoba, ktora mu v zivote najviac ublizila. Nie cudzi ludia ako Fajciar, konzrocium, mimozemstania... ale jeho vlastna matka

Petraela_x píše:Hmm mne táto žena tiež prišla taká divná. Skrývala niečo pred Mulderom a podľa mňa mu aj vyčítala, že nakoniec nešiel on, ale Samantha. Najviac ma aj tak prekvapila jej samovražda, to by som nečakala.
Keď sa jej Mulder na rovinu opýtal, kto je jeho otec dala mu facku. Spravila to pre to, že ju to tak ranilo, lebo to nebola pravda a on si dovolil pochybovať, alebo pre to, že to bola pravda a takto mu dala najavo, že to nebodaj nie je ani jeho vec a nechsa neopováži jej to pripomínať?
A ona ho nechala na pokusy fajčiarovi? To mi dáko uniklo...
A na koniec, čo je to za matku čo dá vlastnému dieťaťu meno Fox?
Petraela_x píše:Hmm mne táto žena tiež prišla taká divná. Skrývala niečo pred Mulderom a podľa mňa mu aj vyčítala, že nakoniec nešiel on, ale Samantha. Najviac ma aj tak prekvapila jej samovražda, to by som nečakala.
Keď sa jej Mulder na rovinu opýtal, kto je jeho otec dala mu facku. Spravila to pre to, že ju to tak ranilo, lebo to nebola pravda a on si dovolil pochybovať, alebo pre to, že to bola pravda a takto mu dala najavo, že to nebodaj nie je ani jeho vec a nechsa neopováži jej to pripomínať?
A ona ho nechala na pokusy fajčiarovi? To mi dáko uniklo...
A na koniec, čo je to za matku čo dá vlastnému dieťaťu meno Fox?
Petraela_x píše:Tiež si myslím, že si mal čo viac povedať s otcom (myslím Muldera) ako s ňou. Proste ho nenávidela za to, že nešiel on, ale Samantha. Tiež súhlasím, že vedela kto je jeho otec... ja teda neviem kto to bol.
luca píše:Petraela_x píše:Tiež si myslím, že si mal čo viac povedať s otcom (myslím Muldera) ako s ňou. Proste ho nenávidela za to, že nešiel on, ale Samantha. Tiež súhlasím, že vedela kto je jeho otec... ja teda neviem kto to bol.
Až se dostaneš k The Truth, bude ti to jasné na 100 %.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník