Moderátor: MrSmith

Luki píše:John Doggett je jedna z nejlépe napsaných postav v celém seriálu!*čeká až se sem přiřítí angelitos a vynadá mu*

Angelitos píše:Luki píše:John Doggett je jedna z nejlépe napsaných postav v celém seriálu!*čeká až se sem přiřítí angelitos a vynadá mu*
Ehm![]()
![]()
Angelitos píše:Já jsem ho nemusela až skoro do konce osmičky. V posledních dvou dílech už to bylo trošku lepší, teď u 9 už se mi to trochu zlepšuje, jsem zvědavá, kam to až dojde, ale milovat ho asi nikdy nebudu
Padmé píše:Angelitos píše:Já jsem ho nemusela až skoro do konce osmičky. V posledních dvou dílech už to bylo trošku lepší, teď u 9 už se mi to trochu zlepšuje, jsem zvědavá, kam to až dojde, ale milovat ho asi nikdy nebudu
"Zlepšuje" - je dobrej od začátku!

Xeninka píše:Doggett je děsnej ušák, navíc je menší než Duchovny (hm no no, asi mam potřebu vyhledávat vysoký muže)
monkax píše:Xeninka píše:Doggett je děsnej ušák, navíc je menší než Duchovny (hm no no, asi mam potřebu vyhledávat vysoký muže)
Mě se taky moc líbí, jak je napsana role Johna Dogetta, je mi i sympatický ale Mulder je holt Mulder. Akta X bez Muldera nejsou Akta X. A hlavně je strašně krásný![]()

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník