Moderátor: MrSmith

Luki píše:Jo Krycek je takovej podlej hajzlík, ale sympaťák. Miluju scény kde ho Mulder mlátí
![]()

Luki píše:Jo Krycek je takovej podlej hajzlík, ale sympaťák. Miluju scény kde ho Mulder mlátí
![]()
pitrysek píše:Luki píše:Jo Krycek je takovej podlej hajzlík, ale sympaťák. Miluju scény kde ho Mulder mlátí
![]()
No ty scény kde ho mlátí se mi teda vůbec nelíbíJsou na něj hrozně zlí, a přitom on není vůbec zlej
![]()
![]()

MrSmith píše:Zabil Mulderovho otca a nikdy to nepriznal..
pitrysek píše:Já si dělala legraci, že není vůbec zlej, ale když on je takovej chudáček, všichni jsou na něj zlí, tak se pak nedivte, že je taky takovej
Mě se prostě líbí!!!

mona lisa píše:Mna sokovalo ked Krycek v Truth pomahal Mulderovi. Preco to robil? Bol predsa mrtvy a vzdy sa spraval ako sebec, zalezalo mu iba na nom. A tu zrazu pomaha Mulderovi, tiez Marite - prosil Muldera, aby nemusela svedcit. Ved ked je mrtvy, malo by mu byt ukradnute, co sa deje na Zemi s ludstvom. Nema rodinu, o ktoru by sa bal. Tymto sa u mna Krycej rehabilitovalA suhlasim, ze mal urcitu slabost pre Muldera. Vid v Red and Black ta scena v
byte.

MrSmith píše:To bol Krycekov duch nie? Nie len svedomie. Mr. X dal Mulderovi Maritinu adresu. Jeho svedomie by to nedokazalo

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků